Vårt sortiment

Hyllplan

Fönsterbänkar

Specialinredning

Diskhoar

Sortiment

Bänkskivor

Vi hjälper dig välja rätt bänkskiva

Vi har tillverkat bänkskivor, framförallt som arbetsytor i kök, i över trettio år och använder de flesta fabrikat av laminatskivor som finns på marknaden.

För våra kunder innebär det möjlighet till variationsrikedom när det gäller utförande, färger, mönster och kantprofiler.

Laminat i alla färger

Stenmönster

Mörk eller ljus, vi har stenmönstrade bänkskivor i flera olika kulörer och mönster. En tidlös investering i design och funktion. Stenmönstrade bänkskivor ger ditt kök karaktär, samtidigt som den erbjuder en robust och slitstark yta som tål dagligt bruk och håller sig vacker år efter år. Se mer av vårt stenmönstrade standardsortiment här.

Enfärgade och grafiska mönster

En helt enfärgad bänkskiva. Mycket funktionell i såväl offentlig miljö men kan också förvandla ditt kök till ett modernt mästerverk. Denna bänkskiva tar in industriell råhet och elegans i ditt hem på ett sätt som ingen annan produkt kan. Se mer av vårt enfärgade och grafiska standardsortiment här.

Trämönster

Välkommen till en värld av naturlig skönhet och tidlös elegans med en trämönstrad bänkskiva. Trämönstrade bänkskivor tar in värmen och karaktären av äkta trä i rummet och skapar en atmosfär av välkomnande komfort.
Se mer av vårt trämönstrade standardsortiment här.

Våra material

Laminat

Laminat är ett slitstarkt, praktiskt, hygieniskt och näst intill underhållsfritt material som består av flera skikt, med ett ytskikt av fenolharts och melaminplast, som pressas samman under högt tryck. Läs mer om laminat här.

Kompaktlaminat

Kompaktlaminat är ett homogent och mycket tåligt material, tunnare än vanliga laminatskivor. Materialet är nästan underhållsfritt, idealiskt för användningsområden där slagtålighet och god vatten och värmetålighet krävs. Läs mer om kompaktlaminat här.

Greengridz

Greengridz är ett helt nytt basmaterial för laminatskiva. En prisvärd produkt, med hög kvalitet som också är miljövänlig. Läs mer om Greengridz här.

Hör gärna av dig till oss!

Du är alltid välkommen att kontakta oss så ser vi till att hjälpa er på bästa möjliga sätt.

Något gick tyvärr snett. Försök gärna igen!

Ditt meddelande har skickats.

Stort tack för din för din meddelande! Vi återkommer så snart som möjligt.

Besök oss:

Joreds Postformning AB
Stora Jore 5
457 42 FJÄLLBACKA

Hitta hit

Följ våra sociala medier
Instagram logotypLinkedin logotyp