Vårt sortiment

Hyllplan

Fönsterbänkar

Specialinredning

Diskhoar

Sortiment

Om Joreds

Följ grusvägen till oss

Bänkskivor från 
fabriken på ängen.

Vi kombinerar finlir i hantverket med en effektiv och modern produktion. Därför kan vi leverera skräddarsydda lösningar med hög kvalitet till ett bra pris. Allt är producerat på plats i vackra Jored strax utanför Fjällbacka.

Vi är stolta över vår hantverkarhistoria som går tillbaka till 1800-talet, hela tiden på plats här i Jored. Det innebär inte att vi är nostalgiska tillbackablickare, nej det ligger i vår entreprenörskultur att hela tiden utveckla både vårt sätt och jobba och de produkter vi tillverkar. Vi gör både traditionella laminatskivor och moderna skivor med de mest hållbara material som finns. Vår förädlingsgrad är vår livsnerv här i Jored och det som gör oss till en av de främsta producenterna av bänkskivor som finns på marknaden.

Joreds tillverkar bänkskivor i laminat, kompaktlaminat och trä på uppdrag av byggföretag, arkitekter och byggfackhandel. För byggföretag producerar vi även större serier av inredningsdetaljer i skivmaterial till såväl bostäder som verksamhetslokaler och offentliga miljöer.

Till snickerier och industri legotillverkar och levererar vi skivor för vidare bearbetning i deras regi. Joreds har ett eget standardsortiment för kök men tillverkar av skivmaterial från i stort sett marknadens alla ledande fabrikat. För våra kunder innebär det näst intill obegränsade valmöjligheter.

Vår filosofi

Hållbarhet

Efter fullt ös i byggbranschen i 15 år går vi mot en tid där det 
kommer vara mer fokus på förvaltning och förädling än nyproduktion. Det här passar Joreds perfekt som bara gör hållbara bänkskivor gjorda av hållbara material som sedan förädlas och skräddarsys för kunden på plats i Jored. Bänkskivor gjorda för återbruk helt enkelt. Joreds kommer från i höst sälja och förädla Greengridz, världens miljövänligaste bänkskiva gjord på återvunnen Tetrapak.

Besök oss:

Joreds Postformning AB
Stora Jore 5
457 42 FJÄLLBACKA

Hitta hit

Följ våra sociala medier
Instagram logotypLinkedin logotyp