Vårt sortiment

Hyllplan

Fönsterbänkar

Specialinredning

Diskhoar

Sortiment

Partner

Joreds - Din Partner för skräddarsydda bänkskivor

Letar du efter bänkskivor? Hos Joreds erbjuder vi skräddarsydda lösningar för återförsäljare, arkitekter och bygg- samt fastighetsbolag. Vi är experter på att hantera specialanpassningar och stora beställningar, med målet att göra hela beställningsprocessen så smidig som möjligt för dig.

När det gäller omfattande fastighetsprojekt, oavsett om det handlar om nybyggnation eller renovering, är det avgörande att hitta pålitliga och effektiva lösningar med en tydlig leveransplan. Vi förstår vikten av att ditt byggprojekt flyter på utan problem. Men det handlar inte bara om att säkra beställningar hos Joreds - vi vill göra hela din resa enklare. Vi är stolta över våra bänkskivor som bidrar till att minska klimatavtrycket, något som är allt mer relevant i dagens byggbransch. Med Greengridz, vårt distansmaterial, får du inte bara en miljövänlig bänkskiva utan också en lättare produkt som förenklar installationen. Vi har allt du behöver för att förverkliga din vision.

På ditt sätt

Joreds tillverkning anpassas helt efter dina önskemål och krav som beställare. Genom hela processen, från beställning till leverans, bibehåller vi en nära dialog med dig. Din dedikerade kontaktperson blir din personliga rådgivare under hela projektet. Vi engagerar oss tidigt i uppdraget för att dela med oss av vår yrkeskunskap, vilket snabbar upp projekteringen och garanterar ett tillfredsställande resultat. Vi förstår att det bästa resultatet uppnås genom att kombinera funktion, kvalitet och pris - allt anpassat efter dina behov.

Välkommen till Joreds, där vi förvandlar dina idéer till verklighet med skräddarsydda bänkskivor och en partnerskapsanda som sträcker sig bortom det förväntade.

Besök oss:

Joreds Postformning AB
Stora Jore 5
457 42 FJÄLLBACKA

Hitta hit

Följ våra sociala medier
Instagram logotypLinkedin logotyp