Vårt sortiment

Hyllplan

Fönsterbänkar

Specialinredning

Diskhoar

Sortiment

Kvalité & miljö

Hur vi jobbar

Strävan efter hållbarhet

På Joreds har vi tagit ett djärvt steg framåt i vår strävan efter hållbarhet. Vi vill vara en del av lösningen för en mer miljövänlig framtid. Som ledande inom tillverkning av bänkskivor är vi fast beslutna att driva förändring genom vårt hållbarhetsengagemang och vårt miljömedvetna tillvägagångssätt.

Vi inser att vårt ansvar sträcker sig längre än att bara erbjuda högkvalitativa produkter. Därför handlar vår tillverkningsprocess om att välja och använda material på ett sätt som respekterar planetens resurser.

Genom att använda innovativa och miljövänliga material sätter vi en ny standard för branschen. Vi prioriterar återvunna och hållbara resurser för att minimera vårt ekologiska fotavtryck och minska vårt avfall. Vårt mål är att försäkra oss om att våra bänkskivor inte bara är visuellt tilltalande utan också etiskt tillverkade. Hållbarhet är en integrerad del i vår strävan att göra både miljövänligare och mer kostnadseffektiva bänkskivor.

Den hållbara bänkskivan

Greengridz

Vi på Joreds har valt att bli experter Greengridz, som är en 100 procent återvinningsbar bänkskiva. Dessutom är den betydligt lättare än andra bänkskivor, vilket gör både transport och installation enklare. Väljer du Greengridz får du en både prisvärd och miljövänlig bänkskiva som på ett enkelt sätt gör just ditt klimatavtryck lägre.

Besök oss:

Joreds Postformning AB
Stora Jore 5
457 42 FJÄLLBACKA

Hitta hit

Följ våra sociala medier
Instagram logotypLinkedin logotyp